Email Email: info@cela-ve.com
Phone Tel./ Fax: 0058 295 242 19 20
Phone Tel.: 0058 295 808 84 11
Phone Cellphone:0058 412 353 31 24

SPANISH LANGUAGE SCHOOL
CENTRO DE LINGUISTICA APLICADA, MARGARITA ISLAND


Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Nedenfor finder du en liste med typiske tvivlsspørgsmål, som vores potentielle studerende ofte stiller. Du kan altid kontakte os på info@cela-ve.com for yderligere information som du kan have brug for.

Hvad er den bedste måde at komme til øen Margarita på?
Hvor kan jeg gå hen, hvis jeg er nødt til at overnatte tæt på lufthavnen i Maiquetia?
Hvad hvis jeg ikke når mit fly?
Hvad er den bedste indkvartering mulighed for mig?
Hvad er de studerendes gennemsnitlige alder hos CELA?
Hvis min værtsfamilie og jeg ikke passer sammen, kan jeg så skifte bolig?
Hvordan finder jeg vej til skole den første dag?
Hvordan kan jeg finde det bedst egnede kursus for mig?
Giver det mening at tage et spansk kursus i udlandet, hvis jeg har absolut ingen spansk viden?
Hvad skal jeg bruge til at registrere mig på CELA?
Penge og betaling
Hvad skal jeg tage med mig på rejsen?
Skal jeg medbringe en gave til min værtsfamilie?
Har jeg brug for nogen form for vaccinationer?
Har jeg brug for et visum for at besøge Venezuela?
Hvordan er sikkerheden på øen Margarita?
Hvordan påvirker den aktuelle politiske situation livet på øen?

 


Hvad er den bedste måde at komme til øen Margarita på?
Ankomstlufthavnen på øen Margarita er Porlamar. Der er et par charterselskaber, der flyver direkte til øen, blandt andet Martinair fra Amsterdam og Condor fra flere tyske byer. Du kan også flyve med nogen regelmæssig flyselskaber til Caracas lufthavn (Maiquetía) og derefter tage et indenrigsfly fra Caracas til Porlamar, der er mere end 10 daglige flyvninger mellem Caracas og Porlamar. Det er ikke farligt at flyve via Caracas. Lufthavnen er i Maiquetia, 45 minutter i bil fra hovedstaden. Hvis du har brug for hjælp til en flyreservation fra Caracas-Porlamar, bedes du kontakte skolens administration.mailto:info@cela-ve.com
For at tage et indenrigsfly er du nødt til at skifte fra den internationale til den nationale terminal, i samme lufthavn. Begge terminaler er tæt placeret, en 5 minutters gang fra hinanden. Hvis du ønsker at blive afhentet i lufthavnen i Porlamar, bedes du kontakte skolen for at arrangere transporten.
Der er også en færge til øen Margarita fra Puerto La Cruz, men vi anbefaler ikke at rejse over land, fordi turen fra Caracas til Puerto La Cruz tager 5 timer og færgen mellem 2 og 4 timer afhængigt af, hvilken type færge, du vælger.

Top


Hvor kan jeg gå hen, hvis jeg er nødt til at overnatte tæt på lufthavnen i Maiquetia?
Den sidste flyvning til øen afgår kl 19,30 med Aeropostal, fly VH 312; hvis dit internationale fly ankommer efter 18,30, vil du sandsynligvis være nødt til at overnatte tæt på lufthavnen for at tage det næste fly om morgenen. Det er ikke nødvendigt at tage til Caracas for overnatning. En Taxa vil koste dig omkring US $ 25 og hoteller i hovedstaden er dyre. Turistkontoret i lufthavnen kan anbefale dig et hotel tæt ved lufthavnen, eller du kan vælge Hotel La Parada i Avenida Atlantida, Catia La Mar, eller Posada Hidalgo i Macuto, de har værelser til rådighed og priserne er rimelige. Hvis du ønsker det, kan vi foretage reservationen for dig. Tag venligst en officiel taxi, (store sorte SUV'er). Det er tilrådeligt at veksle lidt penge (ikke mere end 50 $, kun hvad du får brug for på taxi og hotel), så du kan betale i den nationale valuta.

Top


Hvad hvis jeg ikke når mit fly?
Hvis du har en reservation til et indenrigsflyvning og du ikke når det, kan du tage den næste, hvis der er plads til rådighed. Du kan kontakte skolens personelle på mobiltelefon 0058 412 353 31 24

Top


Hvad er den bedste indkvartering mulighed for mig?
De fleste af vores elever foretrækker indkvartering hos en værtsfamilie, fordi det giver mange muligheder for at bruge det spanske sprog og lære om den venezuelanske kultur. Vores familier er meget venlige og respektere privatlivets fred for deres gæster. Du vil få din egen nøgle, og du vil have et privat værelse og badeværelse. Alle familierne bor i gåafstand fra skolen. Der er også lejligheder og hotelværelser til rådighed, priserne varierer mellem 40 og 60 US $ pr nat alt afhængig af kategori og placeringen af boligen. Hvis du foretrækker at bo alene, kan du kontakte skolen for anbefalinger.

Top


Hvad er de studerendes gennemsnitlige alder hos CELA?

CELA er en lille skole med familiær atmosfære, vores grupper er små, og vi har en kapacitet til 36 studerende i alt på skolen, men det meste af tiden har vi har mellem 12 og 16 elever i alt i forskellige kurser. Alderen er mellem 20 og 50, nogle gange har vi også ældre eller yngre elever. Eleverne føler sig for det meste tilpas sammen i skolen og får vidunderlige nye venskaber, også mellem mennesker af vidt forskellige aldre. Du vil have mulighed for at dele tid med mennesker, som du sandsynligvis aldrig ville have mødt af dig selv.

Top

Hvis min værtsfamilie og jeg ikke passer sammen, kan jeg så skifte bolig?

Skolen blev grundlagt i 1997, og siden da har vores familier været de samme. De er meget åbne og venlige og vandt til at have udenlandske gæster. Kun i nogle få tilfælde har vi måttet flytte studerende til en anden familie. Hvis du foretrækker at skifte bolig efter et par dage, så fortæl skolens administration, da det absolut ikke er noget problem, hverken for os eller familien.

Top

Hvordan finder jeg vej til skole den første dag?

Hvis du har benyttet skolens transport servic, vil chaufføren have givet dig et kort over området og andre vigtige oplysninger. Hvis du bor hos en værtsfamilie, vil de vise dig vej til skole den første dag. I alle andre tilfælde kan du finde skolens adresse på vores hjemmeside, eller du kan kontakte skolens personale via mobiltelefon på 0412 353 31 24.

Top

Hvordan kan jeg finde det bedst egnede kursus for mig?

Hvis du allerede har spansk viden, anbefaler vi at tage vores niveau tests, som du finder på vores hjemmeside under http://cela-ve.com/moodle/
Det vil hjælpe os med at placere dig på det rigtige kursus fra den første dag.

Top


Giver det mening at tage et spansk kursus i udlandet, hvis jeg har absolut ingen spansk viden?

Vores nybegynder kursus er udviklet til studerende med absolut ingen spansk viden. Fordi gruppeundervisningen på CELA er i små grupper(max. 6 studerende) og den intensive undervisning fra 8:30 til 01:00 fra mandag til fredag, går fremskridtene i sproglæringen meget hurtig. Hvis du desuden vælger indkvartering hos en værtsfamilie, vil du have et god spansk kommunikationsniveau efter 3 eller 4 uger. For begyndere anbefaler vi at tage startdatoerne på kurserne i betragtning, disse finder du på vores forside http://cela-ve.com/spanskesprogkurser/

Top


Hvad skal jeg bruge til at registrere mig på CELA?

På vores hjemmesides forside http://cela-ve.com finder du en tilmeldingsblanket. Udfyld den med datoer og brug kommentarfeltet til enhver information eller spørgsmål, som du har til os. Du vil modtage et automatisk svar indenfor 48 timer (undtagen i weekenden). Vi vil vende tilbage til dig med oplysninger om tilgængeligheden af ​​det ønskede kursus og / eller indkvartering. Hvis du har brug for at annullere dit kursus af en eller anden grund, skal du gøre det så hurtigt som muligt, så vi kan tilbyde pladsen til andre interesserede personer.

Top

Penge og betaling

For at betale for dine kurser og indkvartering spørg skolens administration for at få oplysninger efter registreringen. Til dine personlige udgifter, mens du er i Venezuela, anbefaler vi at medbringe US $ i rejsechecks og nogle dollars i kontanter. Du vil få en bedre vekselkurs for dem i vekslingskontorerne. Det er ikke anbefalelsesværdigt at bruge dit kreditkort, eller at medbringe euros.

Top

Hvad skal jeg tage med mig på rejsen?

Vejret på øen er altid tropisk (varmt), det varierer ikke ret meget i løbet af året. Du behøver ikke meget tøj. Du kan bruge dit strandtøj i skolen, da skolen 3 gange om ugen efter lektionerne, udbyder udflugter til de smukkeste steder på øen, for det meste strande. Medbring eventuelt en regnfrakke (det regner ikke ofte). Familien tilbyder ikke vaskeservice, men der er mange vaskerier tæt på skolen og værtsfamilierne.

Top

Skal jeg medbringe en gave til min værtsfamilie?

Det er ikke nødvendigt at medbringe gaver til familien, men det en god gestus. De er meget glade for enhver lille ting, der er typisk for dit land, som du kan bringe med dig.

Top

Har jeg brug for nogen form for vaccinationer?

Du behøver ikke nogen form for vaccinationer for Venezuela, men vi anbefaler generelt at have hepatitis vaccination, hvis du ikke allerede har den.

Top

Har jeg brug for et visum for at besøge Venezuela?

Hvis du er europæisk eller amerikansk borger behøver du ikke visum for at komme til Venezuela som turist. I flyet vil du modtage en formular, som du skal udfylde og give til indvandringspersponalet. Du skal beholde den grønne kopi, det er dit visum til max. 3 måneder.

Top

Hvordan er sikkerheden på øen Margarita?

Margarita er meget sikrere end de fleste latinamerikanske steder og byer, men på grund af den stigende arbejdsløshed og fattigdom, er det nødvendigt med almindelige sikkerhedsforanstaltninger. Som for eksempel ikke at gå alene på gaden om natten, at tage en taxa, hvis du planlægger at gå ud om natten (taxaer er ikke dyre på øen) og ikke tale, eller tage med hjem til folk, du lige har mødt.

Top

Hvordan påvirker den aktuelle politiske situation livet på øen?

I de seneste år har Venezuela oplevet nogle politiske ændringer, der har bidraget til en stærkere politisk samvittighed i befolkningen. I de seneste år har Venezuela ikke haft demonstrationer på gaderne eller generelle strejker. Desværre er de politiske og økonomiske problemer også nået til Venezuela. Men de fleste af demonstrationerne forekommer i visse dele af Caracas, hovedstaden, og i andre vigtige storbyer. Demonstrationerne er ikke farlige for mennesker, der ikke deltager i dem, og Margarita er langt fra demonstrationsområderne.
Margarita er ikke påvirket af noget politisk problem, livet er roligt og typisk for en turistzone. Det er også sikkert at komme til øen via Caracas, fordi lufthavnen ligger langt fra hovedstaden.

Top


Tøv ikke med at kontakte skolens administration, hvis du har spørgsmål eller tvivl på info@cela-ve.com