Email Email: info@cela-ve.com
Phone Tel./ Fax: 0058 295 242 19 20
Phone Tel.: 0058 295 808 84 11
Phone Cellphone:0058 412 353 31 24

SPANISH LANGUAGE SCHOOL
CENTRO DE LINGUISTICA APLICADA, MARGARITA ISLAND


Venezuelansk madlavningsklasse

 

Venezuelansk madlavningsklasse

CELA Spansk Skole, Venezuela, madlavningskursus

Den måde, hvorpå madretter tilberedes og laves i et land, smagen og duften fra det, det er en meget vigtig del af landets kultur. Hos CELA Spanish School er vi overbeviste om, at sproget er kulturen. Men den venezuelanske kultur er meget mere end sproget, hvilket er derfor vi indkvarterer vores spanske studerende i venezuelanske værtsfamilier. Og hvis du kan lide madlavning og spisning, vil du nyde dette korte venezuelanske madlavningskursus. Det var tænkt som en ekstra aktivitet for vores spanske sprogstuderende, men det er også åbent for andre personer, der ikke tager spanskundervisning hos os.

Kurserne udbydes på flere lørdage i løbet af året fra 10:00 til 02:00. Mindst 3 deltagere er påkrævet. Kurset afholdes af vores skole direktør Sabina Loffler. Sideløbende med sit arbejde som spansk lærer, elsker hun at lave mad og har deltaget i masser af madlavningskurser.

Vi vil tilberede følgende retter:

  • Empanadas (venezuelansk ret baseret på majsmel)
  • huevo Perico (venezuelansk morgenmadsret med æg)
  • Pabellón Criollo (nationalret, der består af ris, Platanos (banan type some tilberedes før indtagelse), sorte bønner og kød)
  • Pastel de Chucho (en typisk ret fra Margarita, det er en slags Lasagne med Plátanos (banan type some tilberedes før indtagelse) og fisk)
  • Quesillo (typisk venezuelansk dessert baseret på æg og mælk)

Prisen for madlavningskurset er US$ 30. Deltagerne vil modtage opskrifter og certifikat, og de kan smage de tilberedte retter.

For yderligere information bedes du kontakte os via e-mail på info@cela-ve.com. Du kan også bestille madlavningskurset, når du booker dit spansk kursus ved hjælp af vores tilmeldingsformular.

Tilføj blot følgende sætning i "bemærkninger" feltet: I would like to participate in the cookery course - Jeg vil gerne deltage i madlavnings kurset.