Email Email: info@cela-ve.com
Phone Tel./ Fax: 0058 295 242 19 20
Phone Tel.: 0058 295 808 84 11
Phone Cellphone:0058 412 353 31 24

SPANISH LANGUAGE SCHOOL
CENTRO DE LINGUISTICA APLICADA, MARGARITA ISLAND


Spansk kurser i Sydamerika Caribien

Spansk kurser, øen Margarita, Venezuela, Sydamerika

Online spansk kurser 

Lær spansk i Caribien, i små grupper og hele året rundt. CELA Spansk skole tilbyder spansk kurser på 5 niveauer, såvel som special spansk kurser til særlige formål, såsom medicin, jura og forretningsprog. De spanske kurser tilbydes i små grupper med højst 7 deltagere. Det er også muligt at booke en-til-en undervisningen.
De spanske lektioner på CELA koster US $ 130 per uge og omfatter følgende ydelser:

  • 25 lektioner om ugen fra mandag til fredag
  • 3 udflugter om ugen til de mest fantastiske strande og seværdigheder i en komfortabel van ledsaget af et medlem af personalet.
  • Undervisningsmaterialer og certifikat.
  • Salsa lektioner fredag ​​eftermiddag 
Cela Spanish School cursos de español en el Caribe

Den lille personlige skole ligger i Playa El Angel, en af ​​de bedste områder på øen Margarita, langt fra turist områderne. CELA blev grundlagt i 1997. Direktøren og ejeren af ​​den spanske skole er Dr. Sabine Loffler, der har en ph.d. i spansk sprog fra UNED i Madrid, Spanien. Hun har også en kandidatgrad i uddannelse og hun lærte spansk på tyske universiteter før grundlæggelsen af CELA. Dr. Loffler har været underviser i spansk i 20 år. Personalet på CELA Spansk Skole består af 5 lærere, herunder Dr. Loffler, alle med en universitetsuddannelse, og de fleste af dem flersprogede og med spansk som modersmål.

Margarita er et af de smukkeste øer i Caribien, kun 30 minutter fra Venezuelas fastland 

Det spanske fordybelses-program på CELA blev udviklet til at give maksimal forbedring i spanske sprogfærdigheder på kortest mulig tid, og er baseret på vores omfattende erfaring med at undervise i spansk som fremmedsprog. CELA deltager i mange konferencer om sprogundervisning og -indlæring rundt om i verden, hvilket betyder, at vi altid er ajour i moderne sprog undervisningsmetoder.

Vores spanskkurser inkluderer også 3 udflugter om ugen (for det meste til vidunderlige strande) og indkvartering hos en værtsfamilie på Margarita (hvis det ønskes). Vi anbefaler, at eleverne accepterer indkvartering med venezuelanske værtsfamilier, fordi det styrker vores arbejde i klasseværelset, idet eleverne kan øve deres spanske sprogkundskaber i et naturligt socialt miljø. For studerende, der gerne vil Windsurfe og Kitesurfe i El Yaque, arrangerer skolen en transportydelse og kan tilbyde et kombinationsprogram med spansk og Kite- eller Windsurfing.

Fra øen Margarita kan du nemt bestille udflugter til Mérida, Angel Falls, Los Roques, Gran Sabana, og andre populære steder i Venezuela.

På vores spansk skole vil du altid få personlig opmærksomhed. Vi holder vores hold små, hvilket betyder, at vi kan varetage de individuelle behov hos hver enkelt elev.  

Undersøg din spansk med vores online spanske test

CELA (Center for Applied Linguistics - Center for Anvendt Sprogvidenskab)

Spansk Skole
Isla de Margarita
Venezuela, Sydamerika

Tlf. + +58 295 242 19 20/295 808 84 11

Mobil 0058 412 353 31 24

Yderligere information om øen Margarita er tilgængelig på http://insel-margarita-venezuela.de

Besøg vores blog "Lær spansk på CELA"