Email Email: info@cela-ve.com
Phone Tel./ Fax: 0058 295 242 19 20
Phone Tel.: 0058 295 808 84 11
Phone Cellphone:0058 412 353 31 24

SPANISH LANGUAGE SCHOOL
CENTRO DE LINGUISTICA APLICADA, MARGARITA ISLAND


CELA Spansk sprogskole

Spanske kurser på Margarita øen siden 1997

Vores direktør, Sabina Loffler, har en ph.d. i Hispanic Lingvistik fra UNED i Madrid, Spanien. Hun deltager jævnligt i nationale og internationale konferencer om sprogundervisning og -indlæring. Hun har også en kandidatgrad i Online Uddannelse. Før grundlæggelsen af ​​skolen i 1997 underviste hun i spansk som fremmedsprog på europæiske institutioner og universiteter. De spanske lærere på CELA er højt kvalificerede, taler mere end ét sprog, og deltager konstant i undervisningsseminarer på skolen og i udlandet. Hos CELA uddanner vi  også spanske sproglærere og er medlem af ASOVELE  foreningen for spanske sproglærere i Venezuela. CELA er eksamens Center af ​​DIE, Diplom Internacional de español - International diplom i spansk 

 

Vores metode til undervisning og læring:

CELA er en lille og meget personlig skole. Vi optager kun et begrænset antal studerende hver måned. For os er det meget vigtigt, for at læringen kan blive en succes, at grupperne aldrig har mere end syv studerende, men med et gennemsnit på tre til fire elever per lærer alt efter sæsonen.

For at sikre, at vores studerende bliver den gruppe, der svarer til deres kendskab til spansk, sender vi en udjævningstest pr. E-mail, inden kurset påbegyndes.

Uanset om du vælger vores gruppe eller private klasser, eller en af ​​vores specialiserede kurser, så vil undervisningen du modtager blive skræddersyet til dine individuelle behov og interesser. Vores undervisning er centreret omkring den studerende.

Cela Spansk kurser tilbydes i fem niveauer: Begynder (ingen forkundskaber), Mellemliggende A, Mellemliggende B, Advanceret og Ekspert. Hvert niveau består af et program på 50 lektioner over en to ugers periode.

Udover de generelle spanske kurser tilbyder vi spanske kurser til specifikke formål som medicin, økonomi, lov og politik.

Sprogindlæringen er hurtig og effektiv på grund af størrelsen af ​​grupperne, og det faktum at vores programmer er baseret på en sprogudvikling, der er grammatisk, leksikalsk, morfologisk og syntaktisk, samt er orienteret mod de mest almindelige situationer.

 

Vi anbefaler, at vores studerende bor hos en lokal værtsfamilie for derved at øge muligheden for at praktisere deres tillærdte spanske, samt lære om andre aspekter af venezuelansk livsstil og kultur. 

Undervisningen er på spansk, bortset fra begynderniveau, hvor nogle af de vigtigste forklaringer gives på andre sprog.

Alle vores kurser er tilgængelige som online klasser via videokonference.

I vores YouTube-kanal finder du forklaringer af spansk grammatik.