Email Email: info@cela-ve.com
Phone Tel./ Fax: 0058 295 242 19 20
Phone Tel.: 0058 295 808 84 11
Phone Cellphone:0058 412 353 31 24

SPANISH LANGUAGE SCHOOL
CENTRO DE LINGUISTICA APLICADA, MARGARITA ISLAND


Fordele ved at booke Cela Spansk Skole

Gode grunde til at bestille et spansk kursus hos Cela på øen Margarita

Margarita er en af ​​de få øer i Caribien, hvor der tales spansk. Temperaturen er varm og konstant hele året rundt og øen er langt fra orkanenzonen. Øen Margarita (destinationslufthavn Porlamar) kan nås enten fra Caracas, Venezuela (mere end 16 flyvninger om dagen) eller direkte fra nogle lande som Canada og Storbritannien med forskellige charterselskaber. For detaljerede oplysninger om Margarita besøg venligst vores rejseguide: http://www.insel-margarita-venezuela.de

De faste kurser på CELA omfatte 25 lektioner om ugen for US $ 100. Tre udflugter om ugen til de smukke strande og andre attraktioner i en varevogn med aircondition er inkluderet i kursusprisen. Grupperne er små med højst 7 deltagere (normalt mellem 2 og 5). De spanske kurser på CELA er den bedste måde at kombinere en ferie med sprogindlæring.

Undervisningspersonale er højt kvalificerede. Dr. Sabina Loffler, ejer og direktør af skolen, har en ph.d. i lingvistik fra UNED (Universidad Nacional de Educación a Distancia) i Spanien og en kandidatgrad i fjernundervisning og undervisning og voksenuddannelse. Hun deltager jævnligt i konferencer i udlandet og er involveret i forskningsundersøgelser om sprogindlæring og-undervisning. Vores kurser er skræddersyet til de behov og interesser de studerende har. Et 2-ugers kursus på CELA svarer omtrent til et semesters spansk på et universitet eller lignende institution.

Hos CELA kan du tage DIE (Diploma Internacional de Español), som fås i 10 færdighedsniveauer.

Der er forskellige muligheder for indkvartering, det er eksempelvis hos en værtsfamilie, i en lejlighed eller på hotel.

Atmosfæren i vores spanske sprogskole er meget venlige og personlig, de studerende er vores gæster og venner, og vi ville meget gerne byde dig velkommen til vores ø.

For yderligere oplysninger og i tilfælde af yderligere spørgsmål kan du til enhver tid kontakte os på info@cela-ve.com eller besøg vores hjemmeside på http://cela-ve.com/spanskesprogkurser/