Email Email: info@cela-ve.com
Phone Tel./ Fax: 0058 295 242 19 20
Phone Tel.: 0058 295 808 84 11
Phone Cellphone:0058 412 353 31 24

SPANISH LANGUAGE SCHOOL
CENTRO DE LINGUISTICA APLICADA, MARGARITA ISLAND


Lær spansk på øen Margarita

Lær spansk på øen Margarita

Øen Margarita ligger 30 minutter med fly fra Venezuelas fastland. Det er en smuk caribisk ø med en stor variation af landskaber og idylliske strande. På Margarita finder du typiske fisker landsbyer, sammen med moderne butikker, indkøbscentre og restauranter i Porlamar og det omkringliggende område.

Du kan få detaljerede oplysninger om øen Margarita på http://insel-margarita-venezuela.de/margarita-island/

Livet på øen er meget roligt og fri for de problemer, der er forbundet med de store latinamerikanske storbyer. Men øen byder på masser af underholdnings muligheder, såsom diskoteker, klubber, barer, restauranter og kasinoer. Fordi øen er toldfri, er der fremragende priser på produkter såsom spiritus, cigaretter og designer tøj. Margarita er det foretrukne sted for venezuelanerne at tilbringe deres ferier, og er blevet populær i mange europæiske lande. Klimaet er godt hele året rundt, og selv i regntiden kan man nyde solen hver dag. Der er også muligheder for at dyrke sport såsom windsurfing, kitesurfing og dykning.

CELA Spansk skole ligger i det smukke beboelsesområde i Playa El Angel, tæt på nogle vigtige indkøbscentre, og også nær Pampatar, en af ​​de mest typiske og smukke byer. San Carlos slot, et spansk fort fra erobringstiden, Casa de la Aduana (House of Customs) og mange typiske restauranter er alle beliggende i Pampatar. Værtsfamilierne ligger også i nærheden, hvilket betyder at vores studerende kan gå til skole hver dag. Programmet inkluderer 3 udflugter om ugen til de smukkeste steder på øen, så de studerende kan få nogle behagelige minder med hjem fra denne smukke ø.

For at komme til Margarita kan man tage charterfly fra visse europæiske byer, men af ​​prismæssige årsager anbefaler vi, at eleverne flyver til Maiquetía lufthavn, kun en kort afstand fra Caracas, og derfra tager et fly til Porlamar.

Yderligere information om fly kan findes her:

http://cela-ve.com/spanskesprogkurser/flyselskaber_med_fly_til_venezuela.html 

Skolens administrative kontor vil med glæde hjælpe dig med at reservere dit fly fra Caracas - Porlamar, hvis du ønsker det. Skolen kan også anbefale et godt, sikkert hotel tæt på Maiquetía lufthavn, hvis en overnatning bliver nødvendige som følge af flyforsinkelser. Dette sker meget sjældent, da der er fly fra Caracas til Porlamar hver 30 - 60 minutter. Under alle omstændigheder, kan du kontakte os på info@cela-ve.com eller på telefon 0058 295 2628198 eller 0058 295 808 84 11.