Email Email: info@cela-ve.com
Phone Tel./ Fax: 0058 295 242 19 20
Phone Tel.: 0058 295 808 84 11
Phone Cellphone:0058 412 353 31 24

SPANISH LANGUAGE SCHOOL
CENTRO DE LINGUISTICA APLICADA, MARGARITA ISLAND


overnatningsmuligheder

Overnatningsmuligheder

Værtsfamilie:

Vores værtsfamilier er nøje udvalgt, og vi har arbejdet med dem siden 1997. Overnatning hos familien inkluderer morgenmad og aftensmad hver dag undtagen søndag. Alle familier bor indenfor gåafstand fra skolen. De fleste af dem har voksne børn. Vi anbefaler stærkt denne type bolig for at maksimere dine spansk færdigheder og for at du bliver fortrolig med den venezuelanske livsstil. Venezuelanske familier er meget venlige og gæstfri, og dit privatliv vil blive respekteret. Hvis du har specielle krav, såsom vegetarisk mad, eller hvis du har allergi, så fortæl det til os, så vi kan tage hensyn til det, når vi placerer dig hos en familie. Du vil have en enkelt værelse med morgenmad.

Hotelværelse:

Øen har masser af hoteller og feriesteder i alle kategorier. Venligst kontakt os og lad os vide dine præferencer og vi vil med glade hjælpe dig med at finde noget egnet. Priserne varierer fra 50 til 150 US $ alt afhængig af hotellet og de ​​ydelser der tilbydes. Tag venligst hensyn til, at det er meget vanskeligt at finde hotelværelser på øen om sommeren og ved juletid. Her skal der gives flere ugers varsel.

Lejlighed:

Der er lejligheder tæt på skolen. Priserne ligger mellem 30 til 50 US $ pr nat, afhængig af placeringen og komfort. Hvis du foretrækker at bo i en lejlighed bedes du kontakte os på info@cela-ve.com, så vi kan sende dig information.

Tøv endelig ikke med at kontakte os til enhver tid vedrørende spørgsmål om indkvartering.