Email Email: info@cela-ve.com
Phone Tel./ Fax: 0058 295 242 19 20
Phone Tel.: 0058 295 808 84 11
Phone Cellphone:0058 412 353 31 24

SPANISH LANGUAGE SCHOOL
CENTRO DE LINGUISTICA APLICADA, MARGARITA ISLAND


Spanskundervisning online, spansk kurser

Spanskundervisning online, spansk kurser

Udover vores spanske kurser på Isla de Margarita i Caribien tilbyder vi spanskundervisning online.

Tidsplanen for klasserne varierer alt efter smag og behov hos den studerende. De kan tages fra 1 klasse pr. Måned. Online spanskundervisning har samme høj kvalitet som vores private klasser på skolen.

Læreren af online spanske klasser er vores instruktør Dra Sabine Loffler, en spansk lærer med mere end 25 års erfaring og lærer af spanske lærere. 

Nogle fordele ved denne type klasser:

Fleksibilitet: Du indstiller tidsplanen efter dine behov og præferencer.

Økologisk: reducerer brugen af ​​papir uden transport.

Skræddersyede klasser: I den første time, som er en demonstrationstid og har ingen omkostninger, analyserer vi den udjævningstest, der blev sendt før klassen. Vi etablerer et tilpasset kursusprogram i overensstemmelse med dine forventninger, mål og behov.

Ingen specielle computer færdigheder er nødvendige. Vi arbejder med fælles ressourcer som Word-dokumenter, PowerPoint-præsentationer, email, for at sende øvelser og opgaver og Google Hangouts til videokommunikation. Du behøver kun en computer med kamera og mikrofon, eller en tablet, en internetforbindelse og et roligt sted, hvorfra du skal følge klassen.

Vi er en spansk skole med mere end tyve års erfaring med at lære spansk.

Vores forklaringer er klare og præcise med få undtagelser. Du kan se en udgave af vores forklaringer på vores YouTube-kanal.

Vi sender dig materialet i klasserne, der indeholder øvelser med løsninger, så du kan arbejde autonomt og i dit eget tempo. Læreren og klasserne er kun et mere værktøj i færd med at lære spansk. Læreren er deres personlige træner for at nå de mål, der er blevet foreslået.

Vi tilbyder spanskundervisning på alle niveauer fra A1 til C2, spanske klasser til professionelle formål som medicin, økonomi og politik, klasser til eksamen forberedelse eller konferencer mv.

Ulemper:

Teknologien er ikke perfekt, og nogle gange er der problemer med forbindelsen eller strømsvigt. I så fald genopretter klassen.

Du kan få et tilbageslag. Bare underret os så hurtigt som muligt. Klassen vender tilbage.

Pris:

US $ 20 per time. Online-klasserne er 60 minutter. Der er en gratis demoklasse. Betaling sker af paypal. Der er rabatter til timepakker. Prisen på klassen omfatter materialet og korrektionen af ​​opgaverne.

For mere information kan du kontakte os via vores email på info@cela-ve.com